1. Замініть х у другій рівнянні і отримайте:
y² + (4y - 5) = 0
2. Розв'яжіть квадратне рівняння:
y² + 4y - 5 = 0
3. Використовуючи дискримінант D = (-4)² - 4 * 1 * (-5) = 16 + 20 = 36, розв'яжіть рівняння:
y1 = (4 + √36) / 2 = 6
y2 = (4 - √36) / 2 = -2
4. Замініть y у першому рівнянні і отримайте:
x = 4 * 6 - 5 = 17
або
x = 4 * (-2) - 5 = -13
Автор:
chancewln7Добавить свой ответ
Предмет:
Другие предметыАвтор:
dixie5Ответов:
Смотреть
Предмет:
ЛитератураАвтор:
freyОтветов:
Смотреть
Предмет:
ХимияАвтор:
jaliyahmckenzieОтветов:
Смотреть