Для початку спростимо ліву частину даного рівняння:
[7 + x у+13 = 20 + x
Тепер підставимо це вираз до правої частини рівняння з умови:
20 + x 7
────── = ───
{ 2 3
що можна переписати у вигляді:
x / 2 + 20 = 7 / 3
Поєднуючи подібні доданки, маємо:
x / 2 = 7 / 3 - 60 / 3
x / 2 = - 53 / 3
Множимо обидві частини на 2:
x = - 106 / 3
Отже, розв'язком системи є:
x = - 106 / 3, y = (39x - 8) / 15 (де x = - 106 / 3)
Автор:
cold frontpyttДобавить свой ответ
Предмет:
МатематикаАвтор:
itsyhayrОтветов:
Смотреть
Предмет:
Русский языкАвтор:
hunter86Ответов:
Смотреть
Предмет:
Английский языкАвтор:
rufus81Ответов:
Смотреть