Ответ:
y=(2/3)x-6
краще перевір сам(а) за моїм алгоритмом, бо робив все можна сказати на ходу, але сподіваюсь, допоміг. Нехай щастить
Объяснение:
дивись, точки через які воно проходить це і є значення х і у. Тобто ти просто підставляєш х і у один раз, а потім другий і розв'язуєш як систему.
тобто. y=kx+l, де x=3, y=-4
3k+l=-4 перше рівняння
y=kx+l, де х=-9 та у=-12
-9k+l=-12
маємо систему.
{3k+l=-4 |×3
{-9k+l=-12
{9k+3l=-12
{-9k+l=-12
додамо рівняння
4l=-24
l=-6
підставимо в перше рівняння
3k-6=-4
3k=2
k=2/3
отже підставимо в y=kx+l
Автор:
snoopycooleyДобавить свой ответ
Предмет:
Українська літератураАвтор:
gay44Ответов:
Смотреть
Предмет:
ИнформатикаАвтор:
aliyahgrantОтветов:
Смотреть
Предмет:
Русский языкАвтор:
emiliapaulОтветов:
Смотреть
Предмет:
МатематикаАвтор:
cynthiaОтветов:
Смотреть