Давайте підставимо значення a і b у вираз і обчислимо його:
3(a')* (b₁a)* 2(a³)² · (6³)⁰
Де a' - це a підняте до ступеня 1 (a¹), b₁ - це b підняте до ступеня 1 (b¹), а 6³⁰ дорівнює 1 (бо будь-яке число, підняте до ступеня 0, дорівнює 1).
a = 18, b = 27
Тепер підставимо значення:
3(18¹) * (27¹) * 2(18³)² * 1
Тепер обчислимо кожну з операцій:
18¹ = 18
27¹ = 27
18³ = 5832
(18³)² = 5832² = 33,958,464
Тепер підставимо обчислені значення в вираз:
3 * 18 * 27 * 2 * 33,958,464 * 1
Тепер обчислимо цей вираз:
3 * 18 * 27 * 2 * 33,958,464 * 1 = 11,612,237,056
Отже, значення виразу при a = 18 і b = 27 дорівнює 11,612,237,056.
Автор:
schnookums0uskДобавить свой ответ
Предмет:
Русский языкАвтор:
isabelle13Ответов:
Смотреть
Предмет:
ИнформатикаАвтор:
ace18Ответов:
Смотреть
Предмет:
ОбществознаниеАвтор:
bunkyОтветов:
Смотреть
Предмет:
МатематикаАвтор:
blair35Ответов:
Смотреть