• Помогите срочно, ответить на тест, по тексту Ромео и Джульєтта.
    1) У чому полягала причина туги Ромео?
    а) У коханні до Джульєтти;
    б) у коханні до Розаліни;
    в) у ворожнечі двох сімей.
    2) За кого батьки хотять видати заміж Джульєтту?
    а) За Тібальта;
    б) за Бенволіо;
    в) за Паріса.
    3) Як познайомилися Ромео і Джульєтта?
    а) На балу у Капулетті;
    б) на святі у Монтеккі;
    в) на площі у Вероні.
    4) У поєдинку на вулиці Верони був смертельно поранений:
    а) Ромео;
    б) Меркуціо;
    в) Тібальт.
    5) Чому загинув Тібальт?
    а) Був заколотий Ромео;
    б) помер від чуми;
    в) був убитий Бенволіо.
    6) Як Ромео був покараний князем?
    а) Посаджений під домашній арешт;
    б) посаджений до в’язниці;
    в) висланий із міста.
    7) Що радить Ромео брат Лоренцо?
    а) Розкрити таємницю шлюбу з Джульєттою;
    б) перечекати у Мантуї;
    в) поїхати з міста.
    8) Що вирішує зробити Джульєтта, щоб не одружуватися з Парісом?
    а) Утекти з міста;
    б) випити «отруту»;
    в) кинутися з башти.
    9) Чому Ромео отруївся?
    а) Дізнався про «смерть» Джульєтти;
    б) життя не мало сенсу для нього;
    в) був винен у смерті інших людей.
    10) Що було причиною смерті Ромео та Джульєтти?
    а) Примхи долі;
    б) ворожнеча Монтеккі та Капулетті;
    в) сильне взаємне кохання.
    11) Як ведуть себе Монтеккі та Капулетті, дізнавшись про смерть дітей?
    а) Примиряються;
    б) ворогують ще сильніше;
    в) не звертають уваги один на одного.
    12) Що стане пам’яткою про кохання Ромео та Джульєтти у Вероні?
    а) Трагедія про їхню любов;
    б) пам’ятники із золота;
    в) любов їхні батьків.

Ответы 1

  • 1. Б 2.В 3.А 4.Б. 5.А 6. В. 7.Б  8. Б. 9. Б. 10.В. 11.А. 12. А

  • Добавить свой ответ

Войти через Google

или

Забыли пароль?

У меня нет аккаунта, я хочу Зарегистрироваться

How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years