• Спростіть вираз і знайдіть його значення:
    (xy-2x+5y)×3+2×(2xy+3x-6y), якщо
    x=одна ціла дві сьомі , y=мінус п'ять шостих.

Ответы 3

  • Спасибо !!!
  • 3xy - 6x + 15y + 4xy + 6x - 12y = 7xy + 3y = = 7*  \frac{9}{7} *(- \frac{5}{6} )-3* \frac{5}{6}  = - \frac{15}{2} - \frac{5}{2} =- \frac{20}{2} =-10
    • Автор:

      susan
    • 5 лет назад
    • 0
  • 3ху-6х+15у+4ху+6х-12у = 7ху+3у = у(7х+3) = - 5/6(7*1 2/7+ 3) = -5/6 * (7*9/7 + 3)= -5/6 *12  = -10
    • Автор:

      hale
    • 5 лет назад
    • 0
  • Добавить свой ответ

Войти через Google

или

Забыли пароль?

У меня нет аккаунта, я хочу Зарегистрироваться

How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years