Ответы 1

  • Почнемо зі спрощення лівої частини рівняння:

    (x + 3 цілих 4/11) - 5 цілих 7/11 = 1 ціла 6/11

    x + 3 цілих 4/11 - 5 цілих 7/11 = 1 ціла 6/11

    x - 1 ціла 2/11 = 1 ціла 6/11

    Тепер додамо 1 цілу 2/11 до обох сторін рівняння:

    x - 1 ціла 2/11 + 1 ціла 2/11 = 1 ціла 6/11 + 1 ціла 2/11

    x = 2 цілі

    Отже, розв'язок рівняння: x = 2 цілі.

  • Добавить свой ответ

Войти через Google

или

Забыли пароль?

У меня нет аккаунта, я хочу Зарегистрироваться

How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years