Предмет:
МатематикаАвтор:
allissonПошаговое объяснение:
1) Щоб розв'язати рівняння 6x - 24x = 0, можна об'єднати подібні доданки:
-18x = 0
Потім ми можемо поділити обидві частини на -18, щоб виділити x:
x = 0
Отже, розв'язком рівняння 6x - 24x = 0 є x = 0.
2) Для знаходження похідної функції y = (3x + 5)(2x - 1) можна скористатися правилом добутку:
y' = (3x + 5)(d/dx)(2x - 1) + (2x - 1)(d/dx)(3x + 5)
Використовуючи правило піднесення до степеня та правило ланцюжка, ми можемо знайти похідні двох множників:
d/dx (3x + 5) = 3
d/dx (2x - 1) = 2
Підставивши ці значення у формулу правила добутку, отримаємо
y' = (3x + 5)(2) + (2x - 1)(3)
Спрощуємо:
y' = 6x + 10 + 6x - 3
Об'єднання подібних доданків:
y' = 12x + 7
Отже, похідною функції у = (3х + 5)(2х - 1) є у' = 12х + 7.
Отже, ми розв'язали рівняння 6x - 24x = 0 і знайшли його розв'язок x = 0. Ми також знайшли похідну функції y = (3x + 5)(2x - 1), яка дорівнює y' = 12x + 7.
Автор:
mugsymcculloughДобавить свой ответ
Предмет:
Українська моваАвтор:
camrentannerОтветов:
Смотреть
Предмет:
ЛитератураАвтор:
caydenОтветов:
Смотреть
Предмет:
МатематикаАвтор:
guntherОтветов:
Смотреть