Предмет:
МатематикаАвтор:
alicenorrisОтвет:
Поставьте Спасибо и 5 звезд если помогло) Ответ снизу
Пошаговое объяснение:
Запишемо дане рівняння:
3/6*y - 6 = -15 + y/6
Спростимо ліву частину:
1/2*y - 6 = -15 + y/6
Зведемо дроби до спільного знаменника:
3/6*y - 36/6 = -15 + y/6
Складемо подібні доданки:
1/2*y - 6 = -90/6 + y/6
1/2*y - y/6 = -90/6 + 6
Знайдемо спільний знаменник:
3/6y - 1/6y = -84/6
2/6*y = -84/6
Скоротимо дріб:
1/3*y = -14
Помножимо обидві сторони на 3, щоб позбутися від знаменника:
y = -42
Отже, розв'язок рівняння: y = -42.
Автор:
brookhunterДобавить свой ответ
Предмет:
ИнформатикаАвтор:
jaysonhaynesОтветов:
Смотреть
Предмет:
МатематикаАвтор:
leonieОтветов:
Смотреть