• Спростіть выраз: (1) - 7.5m * 2n 2) 15x + 6 - 18x + 9 =

Ответы 1

  • (1) - 7.5m * 2n

    Перепишемо вираз з множенням так, щоб множники були поруч:

    (1) - (7.5m) * (2n)Тепер можна обчислити добуток множників:

    (1) - 15mn

    Отже, спрощений вираз: 1 - 15mn.(2) 15x + 6 - 18x + 9 =

    Спочатку складемо однакові члени:

    15x - 18x + 6 + 9 =-3x + 15 =

    Тепер можемо спростити константи:-3x + 15 = 12

    Віднімаємо 15 від обох частин рівняння:

    -3x = -3

    Розділяємо обидві частини на -3, щоб знайти значення x:

    x = 1

    Отже, спрощений вираз дорівнює 12, а значення x, яке задовольняє рівняння, дорівнює 1.

    • Автор:

      bobcole
    • 1 год назад
    • 7
  • Добавить свой ответ

Еще вопросы

Войти через Google

или

Забыли пароль?

У меня нет аккаунта, я хочу Зарегистрироваться

How much to ban the user?
1 hour 1 day 100 years