Предмет:
АлгебраАвтор:
richardsonВідповідь:
4. 16y² - 4x²
= 4(4y² - x²)
= 4(2y + x)(2y - x)
5. x³ - xy - 4x + y
= x(x² - y - 4) + y
На жаль, цей вираз не можна далі спрощувати, адже він не є досконалим квадратом чи добутком двох лінійних множників.
6. a⁰ - b³
= 1 - b³
= (1 - b)(1 + b²)
Пояснення:
Автор:
nathenyzhtДобавить свой ответ
Предмет:
ИнформатикаАвтор:
vito33Ответов:
Смотреть
Предмет:
АлгебраАвтор:
brandenbradfordОтветов:
Смотреть
Предмет:
Українська літератураАвтор:
bonnie76Ответов:
Смотреть