Відповідь:
z_1=-7, z_2=3
Пояснення:
AB=\sqrt{(1-(-2))^2+(-5-3)^2+(-2-z)^2} =7\sqrt{2}
\sqrt{9+64+(2+z)^2}=7\sqrt{2}
Піднесемо обидві частини рівняння до квадрату
9+64+4+4z+z^2=98
z^2+4z-21=0
За теоремою Вієта маємо: z_1=-7, z_2=3
Автор:
caleb379Відповідь: 3; -7.
Пояснення:
розв'язання завдання додаю
Автор:
josefagkvjДобавить свой ответ
Предмет:
ИсторияАвтор:
rubywallaceОтветов:
Смотреть
Предмет:
ГеометрияАвтор:
sydneyturnerОтветов:
Смотреть
Предмет:
ФизикаАвтор:
leonardo41Ответов:
Смотреть
Предмет:
ГеометрияАвтор:
jamesoncrossОтветов:
Смотреть