Предмет:
МатематикаАвтор:
ellison90Добуток декількох чисел можна обчислити в будь-якому порядку, тому для спрощення обчислень можна переставити множники так, щоб перші два множники (57 і -2,6) були додатними числами:
57•(-2,6)•0,6•(-213) = (57•-2,6)•0,6•(-213)
Тепер можна обчислити добуток першого двох множників:
57•-2,6 = -148,2
Підставляємо отримані значення:
(57•-2,6)•0,6•(-213) = -148,2•0,6•(-213) = 22311,48
Отже, 57•(-2,6)•0,6•(-213) = 22311,48.
Автор:
lelandyptnДобавить свой ответ
Предмет:
МатематикаАвтор:
hanaОтветов:
Смотреть
Предмет:
Українська моваАвтор:
shepherdОтветов:
Смотреть
Предмет:
ЛитератураАвтор:
marissahicksОтветов:
Смотреть