1. (3k-7)^2
Розкриваємо квадрат скобок за формулою (a-b)^2 = a^2 - 2ab + b^2:
$3k-7)^2 = (3k)^2 - 2\cdot3k\cdot7 + 7^2 = 9k^2 - 42k + 49
Тож, многочлен має вигляд:
9k^2 - 42k + 49
1. (6+2n)(2n-6)
Застосовуємо формулу розкладання добутку суми на різницю двох квадратів за формулою $(a+b)(a-b) = a^2 - b^2
(6+2n)(2n-6) = 2(3+n)\cdot2(n-3) = 4(n-3)(n+3)$
Тож, многочлен має вигляд:
4(n-3)(n+3
Автор:
gizmomolinaДобавить свой ответ
Предмет:
Українська моваАвтор:
scarlettrileyОтветов:
Смотреть
Предмет:
МатематикаАвтор:
raphaelОтветов:
Смотреть